Nyheder

Pandrup Tagpap og Industriisolering

Nyheder


Pandrup den 1. august 2016


Så er Dennis og Jonas kommet godt i gang med det store job på Samsø syltefabrik.  Fabrikken har fået installeret en ny naturgasdrevet dampkedel. Damp- vand- og varmerør udgør ikke mindre end omkring 300 løbende meter som skal isoleres, hvortil kommer røggaskølere, tanke o.s.v. Som en ekstra bonus ved jobbet, er der ualmindelig skønt og hyggeligt på Samsø i denne tid. Store marker med rødkål, rødbeder, kartofler m.v., hyggelige små byer og en helt speciel atmosfære :-)


Med venlig hilsen

Peter JensenPandrup den 29. marts 2016


Her er den så, den længe savnede nye hjemmeside. Den gamle side var efterhånden blevet omkring 15 år gammel uden særlig meget opdatering, så den var selvsagt blevet lidt støvet og uaktuel :-)

Jeg har her i vinter siddet og puslet med billeder og tekst, og reklamemester Anne-Marie Bak fra Ingstrup har assisteret med at sætte det op, så nu håber vi at siden giver et godt indblik i hvem vi er, og hvad vi kan.

Det er ikke meningen at der skal gå 15 år mere før vi opdaterer siden, tværtimod vil vi forsøge løbende at holde siden så frisk og retvisende som overhovedet muligt. Bl. a. vil der under dette faneblad af og til blive lagt nyheder ud, så som specielle nye ordrer, nyt personale, nyt grej, uddannelser m.v. Håber du vil klikke ind en gang imellem.


Med venlig hilsen

Peter Jensen


Pandrup Tagpap & Industriisolering

v/Peter Jensen

Skjødsholmsvej 74, 9490 Pandrup

Tlf. 98 24 64 94, mobil 22117724

Peter@pti-pandrup.dk

www.pti-pandrup.dk